onsdag den 27. april 2011

Chokolade mousse

5 dl. Piskefløde
300 – 400 g Chokolade (valgfri chokolade)Fløden piskes til stiv flødeskum.
Chokoladen smeltes (gerne i en chokoladesmelter, så det ikke bliver for varmt)
Chokoladen vendes i flødeskummen, og stilles på køl en times tid.
***
Mine erfaringer:
Hvid chokolade mousse:
jeg brugte 300 g chokolade, og den smagte glimrende.
Mørk chokolade mousse:
Jeg brugte 300 g mørk chokolade 70%. Den blev meget hård, så den nærmest smuldrede.. Næste gang vil jeg lave den med 200 g. for at undgå dette, chokoladen er jo meget kraftig.
jeg brugte de 2 slags mousse sammen, så jeg smurgte bunden med den hvide mousse og smuldrede den mørke ovenpå. Blandingen blev god.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...