torsdag den 21. februar 2013

Flag-kage

 
Min kollega havde spurgt om jeg ville lave en kage til hendes mors fødselsdag. Den skulle være rød og hvid og ligne et flag.
 
Det blev til Dannebrog.
Kagen bestod af lyse lagkagebunde, (dog var den ene farvet med rød farve), Hindbær mousse og hvid tobleronecreme. Kagen blev smurt op med hvid frosting inden den blev betrukket med fondant.

Uuuuhhh siger Uglen

 
Ugle: Det var mit første hækle projekt.. Den er grim som få, men Kaja elsker den. Jeg har været i gang med at hækle en pingvin, men er ikke rigtig blevet færdig.. Det kommer måske på et tidspunkt.
 
Ur: Dette fantastiske ur fik vi i julegave forrige jul. Det er På der har lavet det. og det passer rigtig flot til vores køkken. Det giver et flot farvespil, til et ellers temmelig hvidt køkken.
Det er lavet på et lærred, farvet med oliekridt og så er tallene malet på.
 

 
U for Ugle

onsdag den 20. februar 2013

En musse-kage..


 
Tobias skulle holde 2 fødselsdage.
Så udover Piratkagen, skulle jeg også lave en musse-kage.
 
 
Da Tobias fik af vide at jeg skulle lave fødselsdagskagen, havde han straks ønskede sig
en Musse-kage.
Det kom sig af, at han havde set et billede af min dåbskage fra Caspers barnedåb. og da han havde set billedet havde han sagt at det var hans mus.. og om han måtte smage kagen.
Hans mor havde måtte fortælle ham at kagen var spist..
 
så nu, over et halvt år efter, så huskede han altså stadig at jeg havde lavet en mussekage..
 
Kagen er en alm. chokoladekage, smurt op med Nutellacreme og betrukket med fondant. Tobias kan nemlig ikke lide lagkage, så derfor blev det en en chokoladekage efter fødselarens valg.
 
Der kom lidt serpentiner og en fastelavnskat på kagen, da de skulle holde fastelavn til fødselsdagen.
 
 

T for Tu-tu-tusindben



Tio: er vores dejlige hanhund på 5 år. Han er søn af vores labrador Freja. Tios far var naboens Border Collie. Han var hoppet ud fra deres have og ind af lågen til Freja.
Om lidt kommer der et T mere.. For en af Tios søstre flytter hjem til os. og hun hedder Troja.

Traktor: et af Caspers ynglings legetøj, han elsker at køre frem og tilbage med den.. jeg tror det er fordi den larmer når den kører.

Total råhygge: Vi er i sommerhus og hygger. Igår aftes var vi et smut i poolen og da de små var lagt, gik der ellers gang i turneringerne. Der blev spillet Air-hockey, Bordtennis, Pool og Dart.. Råhygge..
Vi er 10 her idag, men i aften kommer mine 2 andre søskende og så ender vi på 16. Imorgen skal vi fejre min stedmors 60 års fødselsdag..
 
T for tusindben

tirsdag den 19. februar 2013

Jake og piraterne Kage

 
Min venindes søn, Tobias blev 4 år, og han skulle have besøg af hans stue fra børnehaven.
Hans mor havde bestilt en kage med Jake og piraterne.
 
Kagen var en alm. chokoladekage, smurt op med nutella-creme og betrukket med fondant.
Figurerne er formet i fondant tilsat tylose.
 
skattekortet er tegnet med spiselig tusch og pastafarve.
 

Skibet er ladet med S



Støvletyv: Kaja synes det var sjovt at prøve mine støvler...

Skorpiongift: til min 30 års fødselsdag holdt jeg Halloween party og denne flaske er bla. et levn derfra. Så hvis man kommer her og skal have Gin, så får man Skorpiongift.
Jeg har havde sat nye etiketter på alle flaskerne..

Strømpe Sorteper: jeg spillede Sorteper med strømper forleden dag.. suk en masse forskellige.. og sikke en masse sorteper--- gad vide hvor deres makkere er..

Symaskine: jeg købte ny symaskine i sommers.. Den  er jeg godt nok glad for..


 
S som i Søløve..
 
og nu vil vi tage i sommerhus og vælte rund i spa og swimmingpool.

mandag den 18. februar 2013

P, Q og R

 
 
P som Pindsvin

 
Piratkage: jeg har lavet kage med Jake og ønskeøens pirater
Kagen skal nok blive vist her på bloggen
 
Pakkelister: Jeg er igang med at pakke, for imorgen tager vi i sommerhus med hele min familie. Vi skal fejre børnenes mormors 60 års fødselsdag i et luksussommerhus med svimmingpool og spa. Det bliver så skønt.. og heldigvis har vi fået en hus-og hundepasser så huset ikke skal stå tomt.
 
Pi: Pi er min bonusdatter på 9 år. Dette skilt er en skabelon til et dørskilt som hun og hendes far er ved at lave.
 
Pedalbil: Bilen er et arvestykke jeg har fået af min farfar. Den er lavet i rigtig karrosseriplader og har været med kædetræk.
Det er desværre ikke alle dele min farfar har kunne finde, men vi er i gang med at lave den køreklar og så bliver den batteri-drevet istedet.
 
 
 
Q som i Quark
 
Ja jeg kunne ikke finde nogle dyr med Q, så det måtte blive Quark
 
 
 
Det bliver også kun til et enkelt billede
 
Quiz battle: Det spiller jeg mod kæresten. Hmm.. emner som Tiger Wood, og sport er jeg ikke så god til
 
 
R som i Ræv

 
Rasmus klump : Dette "tog" fik Casper da han blev født. Kaja fik et fødseldagstog da hun blev født, og det ønskede jeg mig også til Casper. Så det blev et Rasmus Klump tog :o)
 
Romkugler: Da jeg har bagt kager de sidste par dage, så har der været kagerester.. og de blev forvandlet til en portion romkugler :o) mums..
 
 
 

fredag den 15. februar 2013

NO... endnu 2 dage er gået..

Nej, jeg nåede ikke indlægget igår.
Dagene går for stærkt..

Så idag kommer der 2 bogstaver

 
N som i næsehorn
 
 

 
Navnet på bloggen: Boldreel er mit efternavn og ja det er lidt specielt.
Alle der hedder det navn er jeg i familie med. Langt ud i familien måske.. men ..
..Det var min oldefar og hans 5 brødre der tog navnet. i følge den kongelige bevilling kan vi se at de tog navnet i 1905. Vi har ikke kunne få opsnakket hvorfor de valgte Boldreel.
 
Neonfarvet bånd. Jeg har ikke helt fundet ud af hvad det skal bruges til, men det skal bestemt bruges til noget til Kaja. For hun render rundt og leger med det og siger Stjerner..
 
Neglelak: Det er ikke så tit at jeg bruger neglelak og når jeg gør, så er det ofte neutrale farver. Jeg har bidt negle i næsten 33 år, så selvom det er 4 år siden at jeg stoppede, så kan min negle ikke blive særlig lange uden at knække.
 
 
 
O som I Orm

 
 

Opgave: Jeg er igang med Kagepynten, for jeg har en opgave med kager denne weekend.
Derfor også det næste billede
 
Ovnen: Vi var så heldige at få foræret ovnen i julegave i år. og selvom det gamle komfur stadig virkede, så må jeg indrømme at det er lækkert at have fået en ny.
Hjertekagen her, er bare en test. Jeg er i gang med at prøve en opskrift på chokoladekage til børn.
For mudcaken som jeg plejer at lave, den er for kraftig i smagen til de mindre børn. Og jeg skal lave kage til en 4-årig.
 
Orden: det er vidst noget mine børn mangler at lære.. men de er jo heller ikke så gamle endnu. Vi har alt deres legetøj i kasser, for så er det nemmest at få orden på det. :o)

Når men det var vidst noget af en
Overspringshandling..
jeg må i gang med at modelere fondant figurer.
JO - Ho - Ho, vi var go´..... Sådan synger de figurer som jeg sidder og laver..


Byt en lap.. De sidste lapper er modtaget

Så er de sidste lapper modtaget.



Disse fine lapper er fra Line med bloggen..Frk Himmelblaa´s hemmeligheder  Favoritterne er uglerne og det med vaskebjørnen i venstre nederste hjørne.
Tine har været så sød at sende et lille hæklet hjerte med.

De sidste lapper her er modtaget af Karen Elisabeth med bloggen ..Arlianas - Hverdagens små fornøjelser Favoritterne her er den med fårene og den med bondegårdstema i højre øverste hjørne..

Nu bliver det spændende at pusle det hele sammen. Jeg tror det bliver til 2 stk tæpper i den oprindelige legs størrelse. For tanken er at Kaja skal bruge tæpperne til bamser og dukker.

onsdag den 13. februar 2013

Skibet er ladet med M

 
Mor: billedet er taget da jeg blev mor første gang. Sikke en dejlig følelse selvom Kajamusen tog måsen på os, og kom 4 uger før termin.
Faktisk var manden på vej ud af døren for at tage til Ålborg med arbejdet, da jeg pludselig måtte fortælle ham at vandet var gået.
 
Mette: er min skønne bonusdatter (Jeg har været gift med hendes far)
Mette er idag 23 år og er gudmor til vores Casper. Mette
 
Motorcykel: fra jeg var 15 år, har jeg drømt om at få en motorcykel. I 2004 realiserede jeg drømmen. Jeg tog kortet og købte cyklen. Det er en skøn følelse at drøne derudaf.
Jeg får dog slet ikke kørt nok. Det er svært at priotere tiden til det, når der også er 2 små dejlige unger der skal nydes.
 
 
M som i Mus


opsamling på forsømte indlæg J, K Og I


Billeder med J

Juledekorationer: Jeg elsker at lave juledekorationer og jeg er lidt skør med farverne. For det skal være gennemgående farver. Det år hvor denne blev lavet, der havde jeg rødt julepynt på træet, rødt gavepapir og røde dekorationer.

Jakke: jeg lavede denne fleecejakke til Kaja fra lidt tid siden og det er bestemt ikke den sidste jeg skal lave efter Mini-kreas mønster på hættetrøje..

Junior-erne: Et billede af alle vores 3 skønne unger. Pi på 9, Kaja på 2½ og Casper på knap 1 år.
Når de leger i stuen, kan jeg godt tro at vi er kommet til junglen, for der kan larmes som 20 elefanter eller 50 aber.


Billeder med K

Kaja. dette billede er fra da hun var 3 mdr gammel. En lille tyk grinebider..

Krokodille: Jeg lavede denne krokodille da jeg ventede Kaja. Den er lavet efter et mønster fra Stof og stil og så lavede jeg bare lidt om. Der er en bjælde i halen og knitre-papir i ryg-takkerne

Kiste: til min 30 års fødselsdag holdt jeg Halloween fest. Jeg havde bl.a. bygget 2 stk kister som blev brugt til buffeten og drikkevarerne. De er lavet i fuld størrelse. eller dvs. jeg kunne i hvert tilfælde ligge i dem. :o)

Billeder med I
Ild: Caspers barnedåb blev holdt den 23.6.12. dvs. Sankt Hans.. Så om aftenen tændte vi bål i haven og ristede Masmellows.

Iris-billedet: Billedet hænger ikke på min væg derhjemme, da det ikke rigtig passer ind. Men billedet har en stor betydning for mig, fordi min mor har lavet det.
Hun har lavede det på et aftenskole kursus. Hun gik til noget broderi, som var en helt speciel type. Det blev lavet med noget broderitråd der dannede små knuder. Hun stak nålen ned igennem lærredet og trak op igen.. og så dannede den små knuder på oversiden.

Is: Godt den ikke feder, for det er meget ofte at Kaja kommer og servere is, når vi sidder i sofaen.


 

tirsdag den 12. februar 2013

Dagens bogstav L..


GRRRR... siger Kaja.. Løve..



Dagens billeder:

Le Mans 2009:  I 2009 var jeg nede i Frankrig og se Le Mans. Det var en meget impulsiv tur, for det var 2 dage før afgang at jeg fandt ud af at jeg skulle afsted.
Min kæreste (dengang min kammerat) skulle derned med en af hans venner, men vennen blev forhindret få dage før.. og så stod Søren med en ekstra billet og ingen rejsemakker.
Jeg sprang med og det var en rigtig fed tur. Tænkt at man kan blive bidt af motorsport.. Der var en kanon stemning og alle var glade. Vi er ret enige om at vi gerne vil afsted igen en dag. Men ungerne skal lige være lidt større så de kan blive passet i flere dage.

Lady : er min himmelhund. Lady var en lækker hvid schæfer som min daværende kæreste lige have overtaget da jeg mødte ham. Lady havde desværre haft et par hårde år som start på livet og tilliden til mennesker var ikke alt for god. Jeg fik rykket rigtig langt med hende, via hundetræning.
Men i dec 2009 måtte jeg desværre sende Lady i hundehimlen, da hun aldrig blev helt god i hovedet og hun ikke var helt til at regne med. Jeg er sikker på at hun har det godt der hvor hun er nu og at det var den bedste beslutning selvom det var hårdt da beslutningen skulle tages

Leg og Lykke: Pi og Kaja elsker at lege og det er så skønt at se hvordan de hygger selvom der er så stor en aldersforskel på dem. Det er da lykken at se.. .


mandag den 11. februar 2013

J og K - Jamer og klage

Jeg fik ikke lavet et indlæg igår da jeg brugte det meste af dagen på skadestuen.

Så nu får I 2 bogstaver i et.

J som i Jaguar.
 
 
 K som i krokodille
 
 
Jamér: Av min fod.. som jeg skrev i mit I indlæg, så faldt jeg igår og har forstuvet foden. Av for pokker..
Lige efter det var sket, jamrede jeg mig, og fik sagt fuck... og straks gentog Kaja det flere gange..
hmm... jeg tænkte straks på filmen : Den eneste ene.. Jamen så fuck, fuck da... !!
 
Klage: Av av av... Det er ikke så rart at køre bil med en forstuvet fod og det er bestemt ikke nemt at løfte på Casper når jeg samtidig står med en krykke.
Jeg har ikke fået taget billeder til collagerne, men jeg håber at nå det imorgen, og så må I få en samlet collage...
 
Idag har vi dog fået en dejlig nyhed.. Kaja har fået børnehaveplads i idrætsbørnehaven fra 1.7.13. .. vi var lige nede og så stedet idag.. og ihh hvor så det dejligt og hyggeligt ud.  
 

Isbjørn

 
I som i Isbjørn
 
 
 
I som i is :-( jeg nåede ikke at lave indlæg igår... Og idag har jeg siddet med is på foden det meste af dagen fordi jeg faldt i et briotog-hus.

lørdag den 9. februar 2013

Skibet er ladet med H



 
Hugo: Vores skønne hund som vi måtte sende i hundehimlen i sommers. Han blev 12 år og 8 mdr. Han var en fantastisk hund som fandt sig i næsten alt. Han var dog fræk som få. Han har engang snuppet cylottestegen ud af ovnen fordi lågen stod åben mens den var på grill. Hugo elskede at lege med pind og lign. Ved juletid kom han med grannåle som han pænt afleverede og forventede at de blev kastet igen. Min kæreste har haft Hugo siden Hugo var ca. 6 mdr. gammel og det var bestemt "fars" hund. Hugo havde et fantastisk sind.

Hæklet dåbskjole: Min farmor hæklede den til mig da jeg blev døbt. Min lillebror er også døbt i den. Havde du spurgt mig fra 10 år siden ville jeg have forsvoret at mine børn ikke skulle døbes i en hæklet kjole. Men idag er jeg glad for kjolen :-)

Høns: vi har 4 høns i haven. :-) de holder os selvforsynende med æg, når de altså lægger æg. Lige nu er det for koldt og mørkt , men vi glæder os til foråret når de begynder igen. Disse høns er fra 2012, for i efteråret 2011 havde vi glemt at lukke for hønsene en enkelt nat og så havde Mikkel ræv forsynet sig. :-(

Hippie: En hvid schæfer. Jeg købte hende fra hvalp sammen med min ekskæreste. Da vi gik fra hinanden blev hippie boende hos ham, men i sommers flyttede hippie herhjem fordi han ikke havde tid til hende. Desværre kunne Hippie og Freja ikke sammen, så Hippie er flyttet til Lolland og bor på landet hos en sød familie.

fredag den 8. februar 2013

Byt en Lap #3

Så har Postmand Per igen været her med lidt kuverter.
 
 
Der er kommet disse fine lapper fra Louise med bloggen Holme handmade. Favoritterne er den grønne med busser og den småblomsterede i venstre nederste hjørne.

Disse lapper er fra Line med bloggen Kahr Kreation. favoritterne er Aberne og de mangefarvede svampe.
Den lilla med svampe, er indtil videre eneste genganger :o)

 
Disse lapper er fra Lise med bloggen Savværksvej. Favoritterne er den lilla med de små blomster og de grønne æbler.

Disse lapper er fra Trine med bloggen.Handmadebylevinsen.. favoritterne er de flotte hjerter og flyvemaskinerne.

 
og disse lapper er fra Sara med Bournonville Det er Sara der har startet legen. Her er favoritterne de søde elefanter og bamsen der ser ud af vinduet.. Men de andre bamser er nu også kære.
 
Nu mangler jeg kun lapper fra et par stykker. og så skal jeg i gang med at finde ud af sammensætningen. Det bliver sjovt og udfordrende

torsdag den 7. februar 2013

Skibet er ladet med G

 


 




Gaffel: Gaflen er min mors dåbsgaffel. Hun fik den lavet om til mit armbånd i sommeren 1988, få måneder før hendes død. Ikke fordi hun vidste at hun skulle herfra, men fordi hendes kollegas mand var guldsmed og tilbød at lave den. Min mor døde af menigitis, så det var med meget kort varsel at vi skulle miste hende. Jeg har gået med gaflen i mange mange år. Dog har den ligget i smykkeskuffen de sidste par år. For den er ikke så praktisk at have på når jeg sidder med små børn der skal ammes eller puttes.

Guitar: Pi fik en børneguitar i fødselsdagsgave i år. Hun ville gerne lære at spille på et instrument, og vi valgte guitar fremfor Trommer.. :o)

Giraffen: Kaja fik denne skønne giraf i fødselsdagsgave af sin onkel. Giraffen er en sparegris og er omkring 35 cm høj. Så der kan være mange mønter i.
Når vi siger godnat til giraffen, skal vi række tunge af den.. Kaja synes det er rigtig sjovt.

 
G som i giraf

onsdag den 6. februar 2013

Skibet er ladet med F... (og en smule E)

 
Så bytter vi rundt på rækkefølgen..
 
Feen Kaja : Til jul ville vi tage nogle billeder af ungerne. billederne skulle bruges til julegaver.. Men Kaja ville bestemt ikke have den kjole på, som Mor havde fundet.. Nej, hun ville være Fe.. så hun dansede rundt i dette kostume..
 
Fisk fra Bobles (de lave af dem): Dem har børnene også rigtig meget glæde ud af. De bliver kravlet op på, stået på, hoppet fra og meget mere. Og så bruger vi dem også når vi skal ud. Så snupper vi Kajas med, så hun kan sidde på den. Telefonbøger er jo en mangelvare idag og det virker ikke så godt at sætte hende på en computer.
 
Freja: Freja er vores 10 årige gamle labrador. Hun blev mor til 10 hvalpe fra nogle år siden.
På dette billede er det rimelig tydeligt at se at Freja faktisk er handicappet.. hun mangler det ene øre.. Dvs. det er kun flappen hun mangler. Den blev bidt af, da hun var helt nyfødt. Det var formentlig da hendes mor slikkede hende rent. Freja skulle faktisk være aflivet pga. det manglende øre. Hun kunne jo ikke sælges med stamtavle når hun manglede øret. Men da Søren og hans eks, hørte dette, slog de til og gav vidst kun nogle få flasker vin for hende.. og hun er simpelthen jordens bedste hund
 
Dagens bogstav



Ja den skal tegnes rent, men det har jeg ikke kunne nå. Jeg har igen idag en lille dreng der bestemt ikke vil sove...

Tak for jeres ros med tegningerne. Det er ikke 100% frihånd og fri fantasi. Jeg har ladet mig inspirere af billeder fundet på nettet. Så har jeg tegnet dem over på papir mens jeg har kigget på skærmen. og så har jeg forsøgt at få dem tilpasset med bogstaverne eller få bogstaverne flettet ind i det.

Jeg manglede jo collagen fra E, så den får I her..

 
 
Elefant fra Bobles: Kaja fik den da hun var ret lille. Og de dyr, er altså ret populære herhjemme. Pi på 9 år, vipper på den, gynger på den, balancere på den. Kaja gravler på den, står på den, hopper fra den og Casper bruger den til at stå op af ..
 
Elgen: er en gave fra Pi. Hun havde købt 2 elge da hun var på ferie i Sverige sammen med sin mor. Der var både en Elg til Kaja og en til Casper.
 
Englen: Et stykke julepynt som har fået en symbolsk betydning for mig. Hvert år, når hun hænges på juletræet, sender jeg min mor en kærlig tanke. Englen bliver hængt på en af de øverste grene, så hun ikke gemmes mellem grenene, men kan se ud i stuen og være med i julehyggen.
Når jeg omtaler min mor for børnene, er det Engel-mormor. Deres Mormor, er min fars Kone/kæreste. Det er jo hende som er her og er en god og kærlig Mormor.
Til jul, var jeg forbi kirkegården sammen med Kaja og Casper. og da vi gik derfra, råbte Kaja. "Hej hej Engelmormor".. Behøver jeg at sige at jeg kneb en tåre...
 

tirsdag den 5. februar 2013

E som i Egern

E som i Egern.


Vi ser nogle gange egernet hoppe rundt i naboens træer, så E skulle være Egern og ikke den ellers oplagte Elefant.
Collage må i have til gode til imorgen. For EN lille stædig dreng har brugt hans mors tid og Energi

mandag den 4. februar 2013

Det 4. bogstav i alfabetet

 
 

D som i Delfin
 


Dukkehus: Jeg købte dette gamle Lundby dukkehus på et kræmmermarked sidste sommer. Jeg har egentlig fortrudt lidt siden, for jeg vil gerne have at Kaja får et dukkehus der er i den rigtige størrelse. dvs. 1:12. men pyt, jeg gav 35 kr. for det. Så nu regner jeg med at sætte det istand med nyt tapet og gulv.. og så kan Kaja bruge det til sine Fisher price dukker og senere til Sylvanian family når hun får den slags.

Dej: Dejen står til hævning. Der skal bages boller til morgenmad. og så kommer nok til at snuppe en enkelt når de er helt friskbagte.. mmmmm....

Domino: Jeg har lavet et domino med urskiver. Det er godt når børnene skal lære at kende klokken.
Det er ikke fordi at jeg regner med at Kaja kan det snart. men jeg lavede det engang, til min tidligere kærestes søn. Og nu ligger det og venter på at det skal bruges til Kaja og Casper.
Det er lige til at udskrive og laminere.

Det var vidst alt for idag. Jeg har ikke nået at finde så mange ting med D, da dagen har været travl. Det havde selvfølgelig været oplagt at vise lidt af mine dukkehusting, men jeg har jo vist en del af tidligere.

søndag den 3. februar 2013

Barnedåbskage med Minnie Mouse

 
Jeg havde fået æren at lave barnedåbskagen til Nellies dåb. Nellie er mine forældres venners barnebarn.
Nellies mor og far ønskede Minnie Mouse som tema, da Nellie havde fået en del med Minnie Mouse da hun blev født.
 
Minnie Mouse og Baby var lavet i fondant tilsat tylose.
På siden af kagen står der Nellies data. Fødselsdato og tidspunkt, samt hendes vægt og længde ved fødslen.
 
Kagen bestod af 3 bunde med Chokolade mudcake, et lag hindbærmousse og et lag tobleronecreme.
 
Idag fik jeg en opringning fra Nellies far, der ville sige tak for kage og at den smagte fantastisk. Det er jo dejligt at høre.
 
Og så ville han høre om den kunne fryses, da der var alt for meget kage. :o)
 
 
 

C som i Casper og Cirkeline


Så nåede vi til bogstavet C.
 
 
 
Jeg har ikke rigtig kunne finde på nogle dyr med C.. Så det måtte blive Cirkeline.
Jeg skal have gjort lidt ved hendes ansigt, men jeg skal lige kigge på hende et par dage og så må det rettes.
 
 
 
Cykel : Kaja fik en Rød Puky Cykel i julegave. Hun er ikke så sikker på den endnu, så hun vil gerne have hjælp.. Men storesøster Pi vil rigtig gerne hjælpe hende, for Pi er lidt misundelig over at cyklen ikke kan bære hendes vægt.
 
Cirkeline: Det er Kajas ynglingsdukke i øjeblikket.. Vi skal læse Cirkeline hver aften og Cirkeline, bliver også puttet under dynen. Det er den første "bamse" som Kaja har ville i mere end en uge.
 
Cola: Uha. det er en af min laster. Jeg skærrer ned og holde mig i nakken. Men det smager altså dejligt.
 
Casper: Ja han måtte jo med her. Min lille guldklump som snart bliver 1 år.
Han kravler men kan ikke gå endnu. Han er dog rigtig glad for at trille rundt i sin gå-vogn.
 
 
Idag har jeg været ude og hente ungerne. Men inden jeg hentede tøserne, kørte Casper og jeg lige et smut forbi Alt om Håndarbejde-messen i Rødovre. (godt han er så lille så han ikke kan sige nej)
Der var nogle fine stande, men der var en overvægt at gran-stande, og det er jo ikke det som fanger mig.
Jeg fik dog købt et par enkelte stykker stof, men de må vises i et senere indlæg.
 
 
ps. vi havde en fantastisk kærestedag igår og var ude og spise lækker mad.. Mums..
 

lørdag den 2. februar 2013

Skibet er ladet med ... B

 
 
 
Så kom B med i plakat"samlingen"
 
 
 
 
Idag blev det til 4 billeder i collagen
 
Barnedåbskage til Nellie der skal døbes idag. Der kommer flere billeder af den, i et særskilt indlæg, men forældrene skal have lov at se kagen først.
 
Briobanen. Kaja fik en del Brio i julegave. og det elektriske tog skal helst køre hele tiden, også selvom hun ikke er i nærheden. Banen bliver bygget på sofabordet, for så kan Casper ikke drille.
 
Blødt og behageligt.. Gamle Freja elsker at smide sig op i sækkepuden når hun ikke bliver set. Sækkepuden har jeg snuppet til storskrald og meningen er at bruge fyldet til en anden sækkepude.
 
Badeand... psyko-and, kalder Pi den. Jeg købte den til Pi fordi den kunne spille musik, og snakke.. Men der gik ikke længe før Pi ikke ville have den med i bad,.. og nu vil Kaja heller ikke have den... Det må vidst være et godt udtryk for at den ikke lyder særlig godt.
 
B som i Børnefri.. Kaja og Pi bliver passet hos Bedstemor og bedstefar, og Casper skal passes af Mormor og morfar. Nu skal vi nemlig have vores første kæreste dag, efter Casper kom til verden for 11 mdr. siden. ja hov Han bliver faktisk præcis 11 mdr idag.
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...